Maandelijks archief: april 2015

Ammerland vaart uit voor Superyacht Awards

We zijn trots u te melden dat de in 2011 door Pos Jachtbouw  ge refitte Ammerland zal worden in gezet als vlaggenschip op de tour tocht over de Nederlandse wateren
tijdens de World Superyacht Awards  op 9 mei 2015
Ammerland is een schip van de Van Lent werf op de kaag die onder de featship group valt
Het schip is dan ook  tot onze  grote trots  op genomen in de Hammerland world superyachts awarderitage vloot van featship
waardoor het nu met  internationale allure tentoon zal worden gesteld aan belangstellende van over de hele wereld

Nieuwe Website

ipadPos Jachtbouw viert zijn 15-jarig bestaan met onder andere een volledig nieuwe website. Na jaren gebruik te hebben gemaakt van een inmiddels zeer verouderde website is er nu gekozen voor een nieuw en functioneel ontwerp.
Uiteraard hebben we de huiskleuren meegenomen in het ontwerp en zal de website de komende tijd volledig gevuld worden met nieuwe teksten.
De website is voor ieder apparaat volledig aanpasbaar en dus te zien op uw telefoon, tablet en natuurlijk ook op de pc.
Heeft u nog suggesties, of mist u bepaalde informatie op onze website?
Neem dan gerust contact met me op via telefoon of per e-mail.

Beekmans RVS

logoPos Jachtbouw mag in opdracht van Beekmans RVS uit ‘s-Hertogenbosch werkzaamheden ten uitvoer gaan brengen. Hierbij moet gedacht worden aan onderdelen voor het exterieur van een …mtr lang zeilschip. Wij danken Beekmans RVS dan ook voor deze opdracht en hopen uiteraard de samenwerking in de toekomst verder uit te kunnen breiden. Zodra we de werkzaamheden volledig ten uitvoer hebben gebracht zullen we deze publiceren middels fotomateriaal om u hiervan een indruk te geven.